ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θρίλερ με το εξαφανισμένο δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης στη Νεκρή Ζώνη – Έχασαν τα παιδιά τους μέσα στο σκοτάδι

Θρίλερ με το εξαφανισμένο δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης στη Νεκρή Ζώνη – Έχασαν τα παιδιά τους μέσα στο σκοτάδι

Άλλη μία τραγική ιστορία μεταναστών που φθάνουν στις ελεύθερες περιοχές, μέσω των κατεχομένων, για μια καλύτερη ζωή φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον εντοπισμό, από άνδρες της Ειρηνευτικής Δύναμης, ασυνόδευτου 4χρονου κοριτσιού, ασιατικής καταγωγής, σήμερα τα ξημερώματα στη νεκρή ζώνη της Αθηένου.

Στην ίδια περιοχή στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού και της δίδυμης αδελφής της 4χρονης, αφού οι γονείς ανέφεραν ότι έχασαν τα δύο παιδιά τους λόγω του σκότους στην προσπάθειά τους να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Η απίστευτη ομολογουμένως υπόθεση, που φανερώνει το οξύ πρόβλημα με τις μεταναστευτικές ροές που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο, ήλθε στο φως γύρω στις 4 το πρωί, όταν περίπολος των Ηνωμένων Εθνών εντόπισε το πρώτο κοριτσάκι να περιπλανάται μόνο του εντός της νεκρής ζώνης.

Οι άνδρες της Ειρηνευτικής Δύναμης μετέφεραν το κοριτσάκι στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι κατάγονται από το Πακιστάν, προσέφυγαν στον λεγόμενο αστυνομικό σταθμό της κατεχόμενης Λευκωσίας, καταγγέλλοντας την εξαφάνιση των δύο παιδιών τους που είναι δίδυμα.

Οι γονείς ανέφεραν ότι στην προσπάθειά τους τα ξημερώματα να περάσουν μέσω της νεκρής ζώνης στις ελεύθερες περιοχές έχασαν τον προσανατολισμό τους και λόγω του σκότους έχασαν και τα δύο τους παιδιά…

Αμέσως τα Ηνωμένα Έθνη ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή της Αθηένου, σε μια προσπάθεια να βρεθεί και το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ενώ οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι σε διαρκή επαφή με την Ειρηνευτική Δύναμη κι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να συμβάλουν στις έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top