ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, πλησιάζει και οι Φούρνοι Ζορπάς ενώνουν δυνάμεις με την Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας χορηγικά το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Μία συμβολική μέρα αναγνώρισης του σημαντικού και πολυδιάστατου ρόλου της γυναίκας αλλά και υπενθύμισης για την αγάπη και φροντίδα που πρέπει να δείχνει η κάθε μία ξεχωριστά στον εαυτό της.


Για μία ακόμα χρονιά, οι Φούρνοι Ζορπάς, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας παρουσιάζουν το Cupcake Eλπίδας με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.


Το Cupcake Eλπίδας, που αποτελεί πλέον θεσμό για τους φούρνους μας, θα είναι διαθέσιμο από 1/3 σε όλα τα καταστήματα Ζορπάς σε συσκευασία δώρου, στην τιμή των €2,65.


Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να στείλετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά στο [email protected] ή να καλέσετε στο 22466937 μέχρι 4/3 για να προσφέρετε δώρο στο προσωπικό σας.

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και προσφέρουμε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top