ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματοδότηση έργων από ΕΤΕΚ – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Χρηματοδότηση έργων από ΕΤΕΚ – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εφαρμόζει φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη χρηματοδότηση έργων ή δράσεων ή ενεργειών, μέσα από τον Συμμετοχικό του Προϋπολογισμό με συνολικό ποσό €100,000.

Τα έργα που θα επιλεγούν για χρηματοδότηση θα ενσωματωθούν στον προϋπολογισμό εξόδων του 2022 και το καθένα μπορεί να αντλήσει μέχρι ποσό €20,000. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα αξιολογηθούν από πενταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζει η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου, και θα πρέπει να εμπίπτουν σε τομείς που είναι συναφείς με τη δράση και αρμοδιότητες του ΕΤΕΚ, να είναι εξωστρεφείς και να έχουν θετική επίδραση στα μέλη του και την κοινωνία. Σε περίπτωση που οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά ξεπερνούν το διαθέσιμο προϋπολογισμό, το ΕΤΕΚ δύναται, μέσω σχετικής δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του, να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη να τις ιεραρχήσουν και να ψηφίσουν την εισήγηση της προτίμησής τους.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μέλη του ΕΤΕΚ (ή ομάδα φυσικών προσώπων ή κοινοπραξία νομικών προσώπων ή συνδυασμός τους). Κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι αναλυτική και τεκμηριωμένη με ανάλυση παραδοτέων, χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

Τα ειδικά Έντυπα Αίτησης Συμμετοχής για υποβολή υποψηφιότητας υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση [email protected] μέχρι και τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεοΜήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top