ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζει τη Δευτέρα λειτουργία το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Δήμου Πάφου

Αρχίζει τη Δευτέρα λειτουργία το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Δήμου Πάφου

Αρχίζει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου τη λειτουργία του το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Πάφου, όπου, σε πρώτο στάδιο θα γίνεται εξυπηρέτηση για θέματα υδατοπρομήθειας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου, αρχίζει τη σταδιακή λειτουργία του το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών, το οποίο σε πρώτη φάση θα παρέχει εξυπηρέτηση για όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν την υδροδότηση υποστατικών στη δημαρχούμενη περιοχή Πάφου.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα και μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 1.15 μ.μ., στο Κέντρο θα παρέχεται εξυπηρέτηση για την επανασύνδεση ή αποσύνδεση της παροχής νερού σε υποστατικά, την εξόφληση λογαριασμών κατανάλωσης νερού, την ενεργοποίηση τραπεζικής εντολής, ενώ θα γίνεται επίσης παραλαβή αιτήσεων για την ηλεκτρονική αποστολή λογαριασμών, αιτήσεων για νέες συνδέσεις παροχής νερού και ενστάσεων για το ύψος των λογαριασμών.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Πάφου στεγάζεται σε νεοανεγερθέν κτίριο στο χώρο στάθμευσης του Σταδίου "Στέλιος Κυριακίδης" (πρώην Παφιακό), επί της οδού Μιχαήλ Σάββα 1. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή και μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 3.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 26940940 και την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Στην πλήρη ανάπτυξη των υπηρεσιών του, το Κέντρο θα παρέχει εξυπηρέτηση για όλα τα θέματα του Δήμου Πάφου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου (Σ.Α.ΠΑ.) που αφορούν τον πολίτη, καταλήγει η ανακοίνωση του Δ. Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top