ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Τορναρίτης, υπογραμμίζοντας τις ομοιότητες μεταξύ της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και της εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974, υπέβαλε γραπτή ερώτηση στον Ιταλό Υπουργό όσον αφορά στην αναγκαιότητα λήψης αποφασιστικών μέτρων κατά κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που είναι ταυτόχρονα μέλη του ΝΑΤΟ και υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η Τουρκία, τα οποία αρνούνται να ευθυγραμμιστούν με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που έχουν συλλογικά αποφασιστεί.
Οι εργασίες της Έκτακτης Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), με θέμα την κρίση στην Ουκρανία, άρχισαν τη Δευτέρα στο Στρασβούργο.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις