ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανέκοψαν για έλεγχο 27χρονη οδηγό - Εντόπισαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Ανέκοψαν για έλεγχο 27χρονη οδηγό - Εντόπισαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και άλλα τροχαία αδικήματα διερευνά η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).  

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 23:40 της Τρίτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Τροχαίας Πάφου βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Πάφο, στο πλαίσιο της οποίας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος. 

Συνοδηγός ήταν μια 27χρονη και στο πίσω κάθισμα καθόταν νεαρός ηλικίας 21 ετών. 

Σε έλεγχο των προσώπων που επέβαιναν του οχήματος αλλά και του οχήματος διαπιστώθηκε ότι μέσα στην τσάντα της 27χρονης υπήρχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ανακρινόμενη η 27χρονη παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική της χρήση και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Στην συνέχεια στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Επίσης λήφθηκε δεύτερο δείγμα για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ακόμη έγιναν διάφορες καταγγελίες για οδήγηση του οχήματος με φιμέ τζάμια, φθαρμένα ελαστικά, και άλλα μικροαδικήματα για τα οποία εξεδόθη εξώδικο πρόστιμο. Η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Πάφου συνεργάζονται και διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top