Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε οικία 42χρονου - Βρήκαν «χρυσορυχείο» με κούτες καπνικών προϊόντων

Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε οικία 42χρονου - Βρήκαν «χρυσορυχείο» με κούτες καπνικών προϊόντων

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε από το ΤΑΕ Λεμεσού και μετά από σχετική παρακολούθηση, μέλη του Τμήματος σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ερεύνησαν με βάση δικαστικό ένταλμα την οικία 42χρόνου σε χωριό της Ανατολικής Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 775 πακέτα καπνού Oldhoborn, 590 πακέτα heats 108 παλέτα καπνού πίπας, 60 κουτιά καπνού Rothmans, 310 παλέτα τσιγάρα ΟΜΕ, 1180 πακέτα τσιγάρα Marlboro, 20 κουτιά καπνού golden Virginia, 20 παλέτα Winston.

Σχετικά ενημερώθηκε το Τελωνείο Λεμεσού το οποία ανέλαβε την συνέχιση των εξετάσεων.

Δείτε σχετική φωτογραφία 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE