ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραδέχτηκε ότι έψαξε για θανατηφόρες ουσίες στο διαδίκτυο - Πότε αναζήτησε για κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραδέχτηκε ότι έψαξε για θανατηφόρες ουσίες στο διαδίκτυο - Πότε αναζήτησε για κεταμίνη

Για τις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που ανέκυψαν από το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας και τις αναζητήσεις τοξικών ουσιών μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε συνέντευξή της στην Σίσσυ Χρηστίδου, η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, υποστήριξε ότι στην δικογραφία δεν υπάρχει κάτι σχετικά με την αναζήτηση θανατηφόρων τοξικών ουσιών τρεις ημέρες πριν «φύγει» από τη ζωή η μικρή Τζωρτζίνα.

«Καταρχήν μέσα στην δικογραφία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τρεις μέρες πριν το θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και…δηλαδή, η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Θανατηφόρες ουσίες και φαινοβαρβιτάλη μπορεί να είναι που έχω ψάξει εγώ, αλλά το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το mail του κινητού μου. Δηλαδή, ότι έχω ψάξει στο κινητό, είναι το ίδιο mail», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για το εάν έψαξε ουσία που άκουσε στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: «Όχι άκουσα. Ήταν μια ουσία που μπήκε μέσα στην αγωγή της». Όπως είπε ήταν η φαινοβαρβιτάλη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι είχαν μαζί τους το τάμπλετ και το λάπτοπ στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με το εάν είχε άλλος πρόσβαση στο τάμπλετ, η 33χρονη δήλωσε: «Και ο Μάνος που ήταν εκεί τις ώρες εκείνες, αλλά γενικά δεν το χρησιμοποιούσαμε καθόλου εκείνες τις ημέρες γιατί είχαμε τηλεόραση. Όποτε την απασχολούσαμε, γιατί το τάμπλετ τους τελευταίους μήμες της το είχαμε απλά για να βλέπει παιδικά και διάφορα σίριαλ κοντά στο κρεβάτι της ή όπου καθόταν. Δεν το είχαμε για αναζητήσεις, ήταν δικό της το τάμπλετ. Γι’ αυτό και το έβαλα μαζί της γιατί έβαζα τα αγαπημένα αντικείμενα των παιδιών. Και στα τρία το έχω κάνει αυτό.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε, εκ νέου εάν η αναζήτηση έγινε από το τάμπλετ ή από το κινητό της. «Από το κινητό μου, από το κινητό μου», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Απλά είναι συνδεδεμένα στα mail και προφανώς γι΄αυτό βγήκε στο τάμπλετ», πρόσθεσε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί τοποθέτησε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας. «Γιατί ήταν το αγαπημένο της από τότε που η Τζωρτζίνα είχε δύο τάμπλετ. Είχε χαλάσει το πρώτο, της είχαμε πάρει καινούργιο, ήταν το αγαπημένο της. Πάντα έβαζα τα αγαπημένα και στα άλλα δύο παιδιά, έχω βάλει τα αγαπημένα».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε ότι το τάμπλετ είχε τοποθετηθεί στο στήθος της μικρής Τζωρτζίνας και όχι κάτω από το κεφάλι.

«Δεν ξέρω πώς πήγε κάτω από το κεφάλι. Εγώ το έβαλα πάνω της. Ίσως από το, όπως την βάλανε». «Όχι, στα χέρια της, πάνω στο στήθος της. Κάτω από το σαγόνι της. Εκεί το έβαλα στα πλάγια. Προφανώς από την, όπως κουνήθηκε, πήγε από κάτω, εντάξει», συνέχισε.

Ρούλα Πισπιρίγκου για κεταμίνη: «Υπήρχε στο Παίδων»

Στη συνέντευξη της η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για την κεταμίνη, λέγοντας ότι υπήρχε στο βαλιτσάκι του Παίδων.

«Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», ανέφερε στις δηλώσεις της.

Όπως τόνισε, « απάντησή τους αυτή είναι. Δεν είναι δική μου απάντηση. Η απάντηση του νοσοκομείου είναι μέσα στη δικογραφία».

Σχετικά με την απάντηση του «Παίδων», ότι δεν χορήγησαν κεταμίνη στην 9χρονη, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε:« Ναι, ναι. Δεν χορηγήσανε αλλά υπάρχει».

«Στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, είπανε συγκεκριμένα που υπάρχει. Στην παιδοχειρουργική, στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, στις ΜΕΘ, στη ΜΕΝ, είναι η μονάδα νεογνών και στο ακτινοθεραπευτικό αν δεν κάνω λάθος», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι είναι στην δικογραφία.

«Εγώ από εκεί το ξέρω, δεν μπορώ να λέω πράγματα από το κεφάλι μου», υπογράμμισε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το απειλητικό μήνυμά της στο Μάνο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για ένα απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε από εκείνη και η κατηγορουμένη το επιβεβαίωσε.

«Πάνω στο, τότε που είχαμε τσακωθεί, του είχα στείλει κι εγώ ένα μήνυμα, θα σε καταστρέψω, τον έβριζα έτσι κι αλλιώς, εγώ είχα αντιδράσει κι εγώ άσχημα τότε γιατό μου φαινίταν λίγο αδικί όλο αυτό. Ότι ναι μεν σε χωρίζω αλλά όταν πας να προχωρήσεις, φταις. Αυτό, εντάξει μέχρι εκεί», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top