Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Ουκρανοί πολίτες στη Λεμεσό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Ουκρανοί πολίτες στη Λεμεσό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και τον θάνατο αμάχων και κυρίως των παιδιών, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου Ουκρανοί στην Λεμεσό.

Με συνθήματα και πλακάτ στα οποία αναγράφονταν φράσεις όπως «Σώστε τη Μαριούπολη», «Η Ρωσία σκοτώνει τα παιδιά μας», «Όχι στον πόλεμο», Ουκρανοί πολίτες που διαμένουν στη Λεμεσό, τάχθηκαν κατά του πολέμου.

Οι Ουκρανοί συγκεντρώθηκαν στις πέντε το απόγευμα στην περιοχή του Μώλου της Λεμεσού. Κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας και πλακάτ με συνθήματα, απεύθυναν για μια ακόμη φορά έκκληση για ειρήνη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Κύπριοι, πολίτες και άλλων χωρών όπως επίσης και Ρώσοι υπήκοοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE