LIFESTYLE

Netflix: To κορεάτικο «La Casa De Papel» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον Ιούνιο

Netflix: To κορεάτικο «La Casa De Papel» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον Ιούνιο

Οι κορεατικές σειρές έχουν κερδίσει τον θαυμασμό των συνδρομητών του Netflix, συνεπώς η πλατφόρμα συνεχίζει να επενδύει σε νέες παραγωγές. Μετά την τεράστια επιτυχία του «Squid Game», το δίκτυο ετοίμασε μια καινούρια τηλεοπτική σειρά, που αποτελεί την κορεατική έκδοση του επίσης επιτυχημένου «La Casa De Papel».

Η νέα σειρά θα ονομάζεται «Money Heist: Korea - Joint Economic Area» (Τέλεια Ληστεία: Κορέα - Ενιαίος Οικονομικός Χώρος) κι όπως ανακοινώθηκε σε πρόσφατο βίντεο, θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου του 2022.

Η καινούρια σειρά θα αφηγείται την ιστορία ενός άντρα με ιδιοφυείς ικανότητες στη στρατηγική και της ταλαντούχας ομάδας του –αποτελούμενης από κορυφαίους ληστές– που προσπαθούν να κάνουν μια άνευ προηγουμένου ληστεία στην κορεάτικη χερσόνησο. Η υπόθεση θα είναι γεμάτη με απροσδόκητες εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς η ομάδα πυροδοτεί μια κατάσταση ομηρίας, αντιμετωπίζοντας παράλληλα ανεξήγητες δυσκολίες.

Στο teaser που είχε κυκλοφορήσει πριν καιρό, βλέπουμε τον Καθηγητή, που υποδύεται ο Γιου Τζι-τάε, μπροστά από έναν τοίχο γεμάτο μοναδικές μάσκες, τόσο παραδοσιακές κορεάτικες όσο και τη θρυλική μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί από την πρωτότυπη ισπανική σειρά. Καθώς πλησιάζει για να επιλέξει τη μάσκα-σύμβολο της ληστείας, η σκηνή που ακολουθεί αποκαλύπτει στους θεατές την τελική επιλογή του Καθηγητή.

Επιπλέον, μαζί με τη Σέον Γουτζίν, την αρχηγό της ομάδας διαχείρισης κρίσεων και διαπραγμάτευσης που υποδύεται η Κιμ Γιουντζίν, βλέπουμε για πρώτη φορά τις εικόνες των οκτώ ληστών της ομάδας μαζί με το παρωνύμιό τους: Βερολίνο (Παρκ Χάε-σου), Τόκιο (Τζαν Τζονγκ-σέο), Μόσχα (Λι Γουόν-τζονγκ), Ντένβερ (Κιμ Τζι-χουν), Ναϊρόμπι (Τζανγκ Γιουν-τζου), Ρίο (Λι Χιουν-γου), Ελσίνκι (Κιμ Τζι-χουν), και Όσλο (Λι Κιου-χο).

Πριν μερικούς μήνες, είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο είδαμε τον ηθοποιό Παρκ Χάε-σου, που υποδύεται τον Choo Sang-woo (Παίκτης 218) στο Squid Game. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας τη χαρακτηριστική μάσκα Νταλί, την οποία φορούσαν οι ληστές κατά τη διάρκεια των επιθέσεων και ευχαρίστησε προσωπικά τον Πέδρο Αλόνσο που του έστειλε μια από τις μάσκες της ισπανικής σειράς. Ο Χάε-σου ανέφερε πως στη δική τους σειρά, θα έχουν διαφορέτικες μάσκες και μάλιστα θα του κάνει κι εκείνος μία δώρο, όταν είναι έτοιμες.

Τέλος, έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για το ισπανικό La Casa De Papel, δηλώνοντας πως το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top