ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ανηφόρα» για τον υδράργυρο – Ωραίος καιρός για θάλασσα

«Ανηφόρα» για τον υδράργυρο – Ωραίος καιρός για θάλασσα

Πολύ καλός θα είναι σήμερα, πολύ καλύτερος θα είναι ωστόσο το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη  της μετεωρολογικής υπηρεσίας ασθενής εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα εµφανίζονται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

 Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top