ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομο το «τέλος αλλαγής καυσίμων», λέει ο «υπουργός δημοσιονομικών» στα κατεχόμενα

Παράνομο το «τέλος αλλαγής καυσίμων», λέει ο «υπουργός δημοσιονομικών» στα κατεχόμενα

Αποτελεί διάπραξη αδικήματος κατά του «νόμου» η επανάληψη της επιβολής φορολογίας στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος με την ονομασία «τέλος αλλαγής καυσίμων» που προκάλεσε έντονες συζητήσεις, δήλωσε ο «υπουργός δημοσιονομικών», Ολγκούν Αμτζιάογλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι ο κ. Αμτζιάογλου ανέφερε ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στην «αρχή ηλεκτρισμού» αφορούν την διοίκηση. Υπενθύμισε ότι το εν λόγω τέλος είχε περάσει από το «υπουργικό συμβούλιο» στις 22 Φεβρουαρίου με εισήγηση από τον τότε «υπουργό δημοσιονομικών», Σουνάτ Ατούν κατόπιν πρότασης από ειδικούς.

Σχολιάζοντας την δήλωση Αμτζιάογλου, ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Ντεβρίμ Μπαρτσίν ανέφερε: «Όποιος διαβάζει αυτή την δήλωση νομίζει ότι άλλος είναι ο υπουργός δημοσιονομικών. Όμως, αυτό έγινε η νέα μόδα πλέον. Να μιλάς σαν να είσαι αντιπολίτευση και να παραπονιέσαι, ενώ είσαι κυβέρνηση. Αφού είναι αδίκημα, κάντε αυτό που πρέπει ενάντια σε αυτούς που διέπραξαν το αδίκημα».

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον «Μπαϊράκ», ο κ. Αμτζιάογλου δήλωσε ότι θα καταθέσει πρόταση στο «υπουργικό συμβούλιο» για άρση του «τέλους αλλαγής καυσίμων» για τον μήνα Απρίλιο, σημειώνοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο της «αρχής ηλεκτρισμού» έχει ήδη προβεί στην απαραίτητη τροποποίηση. Εργάζονται, πρόσθεσε, για να υπάρχει και στους λογαριασμούς του Απριλίου μια μείωση στις χρεώσεις παρόμοια με εκείνη που ίσχυσε τον Μάρτιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Συνέχεια στις εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, καθώς σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος των μοναχών, Δρ. Αναστάσιος Βαβούσκος δόθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top