Εκδήλωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα- Συνελήφθησαν έξι άτομα    

Εκδήλωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα- Συνελήφθησαν έξι άτομα      

Έξι κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν χθες από τη «αστυνομία» στα κατεχόμενα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε έξω από το «προεδρικό μέγαρο» που διοργάνωσε η ένωση ζωοπαραγωγών και κτηνοτρόφων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο «πρόεδρος» της «συντεχνίας» κτηνοτρόφων, Μουσταφά Ναϊμογλουλαρί.

Η ένωση, που διαμαρτυρόταν για την μη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της, απείλησε να ρίξει κοπριά έξω από το «προεδρικό μέγαρο». Οι κτηνοτρόφοι ανακοίνωσαν πως θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE