Εκδήλωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα- Συνελήφθησαν έξι άτομα    

Εκδήλωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα- Συνελήφθησαν έξι άτομα      

Έξι κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν χθες από τη «αστυνομία» στα κατεχόμενα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε έξω από το «προεδρικό μέγαρο» που διοργάνωσε η ένωση ζωοπαραγωγών και κτηνοτρόφων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο «πρόεδρος» της «συντεχνίας» κτηνοτρόφων, Μουσταφά Ναϊμογλουλαρί.

Η ένωση, που διαμαρτυρόταν για την μη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της, απείλησε να ρίξει κοπριά έξω από το «προεδρικό μέγαρο». Οι κτηνοτρόφοι ανακοίνωσαν πως θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE