Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει με τη... μάσκα ομορφιάς του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει με τη... μάσκα ομορφιάς του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αγαπά τα social media και αρκετά συχνά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μοιράστηκε ένα ασυνήθιστο στιγμιότυπο από τη ρουτίνα του, στο Instagram. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συγκεκριμένα, έκανε το μποτέ του και ειδικότερα, περιποιήθηκε το πρόσωπό του. Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο ίδιος φορά ένα ειδικό σκουφάκι, ενώ η μάσκα ομορφιάς καλύπτει το πρόσωπό του, εκτός από τα μάτια του.

Όπως προκύπτει από story με βίντεο που ανέβασε νωρίτερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ετοιμαζόταν για μία φωτογράφιση και για αυτό φρόντισε το πρόσωπό του να λάμπει.

Δείτε τη φωτογραφία

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE