Μεθυσμένη χτύπησε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στη Λεμεσό - Συνελήφθη η 45χρονη

Μεθυσμένη χτύπησε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στη Λεμεσό - Συνελήφθη η 45χρονη

Μεθυσμένη χτύπησε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 10:50 χθες βράδυ όχημα το οποίο κινειτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας σταμάτησε μετά από ένδειξη της Αστυνομίας για έλεγχο. Το όχημα οδηγούσε 63χρονος ενώ συνοδηγός ήταν 45χρονη υπό την επήρεια αλκοόλης.

Μετά από ελέγχους της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως το όχημα κινείτο από τον 63χρονο χωρίς αυτός να έχει άδεια κυκλοφορία και ΜΟΤ και του επέβαλαν πρόστιμο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου αυτού η 45χρονη επιχείρησε να καθίσει στη θέση του οδηγού για να οδηγήσει αυτή το όχημα. Όταν το μέλος της Αστυνομίας τη ενημέρωσε ότι αυτή δεν μπορεί να οδηγήσει, η 45χρον ξεκίνησε να τον κλωτσά και να τον χτυπά με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε.

Η 45χρονη λόγω της μέθης, παρέμεινε στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE