LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου για τον εμμονικό θαυμαστή της: «Όσο άκακος και να φαίνεται, δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει»

Ιωάννα Μαλέσκου για τον εμμονικό θαυμαστή της: «Όσο άκακος και να φαίνεται, δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει»

Τη δική της εμπειρία από εμμονικό θαυμαστή μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την αποκάλυψη της Άννας Κορακάκη για τον επικίνδυνο stalker που την παρακολουθούσε τα τελευταία 5 χρόνια.

Η παρουσιάστρια του "Love It" στον ΣΚΑΪ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και μέσω της εκπομπής της είπε: "Με αφορμή αυτό έχω κάτι light το οποίο μπορώ να θυμηθώ στην Κρήτη από άνθρωπο που ξεκίνησε μέσα από τα social media και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του, μέχρι που έφτασε στο σημείο να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας.

Ευτυχώς δεν γνώριζε πού μένω γιατί αυτό είναι τραγικό και τραβηγμένο. Εκεί κατάλαβα πως είχε πλάσει μια εικόνα για εμένα μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα στην εκπομπή που παρουσίαζα, ο οποίος υπέγραφε ως ο άνθρωπός μου. Μάλλον για να το αντιστρέψω ήμουν η γυναίκα της ζωής του", είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

"Με βομβάρδιζε και στα social media, εκεί μπήκα και εγώ στη διαδικασία, όμως δεν είναι απλό, είναι ένα επαναλαμβανόμενο περιστατικό, γιατί όσο άκακος και να φαίνεται κάποιος, δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει.

Αυτό το λέω γιατί εγώ κινήθηκα με όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε. Αστυνομία, τις διαδικασίες αυτές, διαδικτυακά και αυτά τα μέτρα που μπορώ να λάβω και δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτά είναι λεπτές κόκκινες γραμμές", είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top