«Θέλω να τον σκοτώσω» - Απόπειρα κατά της ζωής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στη φυλακή

«Θέλω να τον σκοτώσω» - Απόπειρα κατά της ζωής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στη φυλακή

Τι είπε στις Αρχές ο άντρας

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με τον δικηγόρο του 34χρονου μάλιστα να καταγγέλλει ο καταδικασθέντας για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενό του ενόσω ήταν στον Κορυδαλλό.

«Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE