Τυφλωθήκαμε από την ομορφιά της κόρης του διάσημου ζεύγους του MEGA! Ποιός είναι ο κορίτσαρος του εξωφύλλου;

Τυφλωθήκαμε από την ομορφιά της κόρης του διάσημου ζεύγους του MEGA! Ποιός είναι ο κορίτσαρος του εξωφύλλου;

Όταν στο εξωτερικό κάνουν αναφορές στην κλασσική, ελληνική ομορφιά, μάλλον αυτήν τη θεσπέσια εικόνα.

Όπως είναι σε όσους ασχολούνται με τον σχετικό χώρο γνωστό, η μεγαλύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, φαίνεται πως ακολουθεί δυναμικά τα βήματα της μαμάς της.

Δύο μήνες μετά την πασαρέλα στο Madwalk, όπου εντυπωσίασε τους πάντες με τις άψογες αναλογίες της, η Αμαλία Κωστοπούλου έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για περιοδικό της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα για το «Close Up». H 18χρονη, η οποία από Σεπτέμβρη θα φύγει για σπουδές στην Αμερική, πόζαρε ως αρχαία Ελληνίδα και, όπως ήταν φυσικό, εντυπωσίασε με την εξωτερική της εικόνα.

Όπως όλα δείχνουν, η 18χρονη Αμαλία θα έχει λαμπρό μέλλον στον χώρο του modeling.

Δείτε την φωτογραφία με το εξώφυλλο, που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και τα likes «έπεσαν βροχή»:

amalia kostopoulou periodiko

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.