ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ, χρυσαφικά και σπάνια νομίσματα από οικία και έγιναν καπνός

Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ, χρυσαφικά και σπάνια νομίσματα από οικία και έγιναν καπνός

Χρηματικό ποσό, επενδυτικά νομίσματα και μεγάλης αξίας κοσμήματα απέσπασαν διαρρήκτες διαμερίσματος που βρίσκεται στην περιοχή Αμαθούντας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, την διάρρηξη των γονιών του, που απουσιάζουν στο εξωτερικό, κατήγγειλε την Τρίτη 48χρονος.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ανέβηκαν στην οροφή του κτιρίου και από εκεί κατέβηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, ενώ ακολούθως παραβίασαν την μπαλκονόπορτα με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δράστες παραβίασαν χρηματοκιβώτιο στο οποίο, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, υπήρχαν 50 χιλιάδες ευρώ μετρητά, χρυσά επενδυτικά νομίσματα αξίας 20 χιλιάδων ευρώ και μεγάλης αξίας κοσμήματα.

Από τη σκηνή, που έχει τεθεί υπό φρούρηση, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις

Χειροπέδες σε 42χρονο στη Λεμεσό 

Εξάλλου, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ανέκοψαν και συνέλαβαν χθες σε περιοχή της Λεμεσού, άντρα ηλικίας 42 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής εργαλείων, που διαπράχθηκε πρόσφατα στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν στις 11/06/2022 σε περιοχή της Λάρνακας, σταθμευμένο αυτοκίνητο, εντός του οποίου υπήρχε αριθμός καταλυτών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο άντρες ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 28χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα αντικείμενα.

Μέρος των αντικειμένων που εντοπίστηκαν, φαίνεται να αποτελούν προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών από οικίες στην επαρχία Λάρνακας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Βρήκαν τον διαρρήκτη στη ντουλάπα τους

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από σχετική καταγγελία, συνέλαβαν χθες βράδυ για αυτόφωρο αδίκημα, άντρα ηλικίας 42 ετών.

Ο 42χρονος, έγινε αντιληπτός από ιδιοκτήτη οικίας στην Αγία Νάπα, να βρίσκεται εντός υπνοδωματίου της υπό αναφοράς οικίας (έψαχνε σε ντουλάπα) και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα από τα μέλη της Αστυνομίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top