ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την εκτελεστική επιτροπή της ΟΕΒ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την εκτελεστική επιτροπή της ΟΕΒ

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε την Πέμπτη με την εκτελεστική επιτροπή της ΟΕΒ.

Τον κ. Χριστοδουλίδη συνόδευσαν τα μέλη του επιτελείου του, Μαρίνα Χατζημανώλη, δημοτική σύμβουλος Λεμεσού, ο δικηγόρος Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, σύμβουλος σε θέματα αναδιοργάνωσης και μετασχηματισμού, η Μαριλένα Ευαγγέλου, δημοσιογράφος, η Τζόζη Χριστοδούλου, κοινωνική επιστήμονας, καθώς επίσης ο αρχιτέκτονας Αλέξης Βαφεάδης και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ανδρέου.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε το ιδεολογικό και πολιτικό του πλαίσιο καθώς και τους βασικούς άξονες πολιτικής του, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στην οικονομία, υπό το φως της συνεχιζόμενης κρίσης που προκαλεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τα επακόλουθα της πανδημίας.

Τη συζήτηση απασχόλησαν επίσης, μεταξύ άλλων, η διαδικασία καθορισμού Εθνικού Κατώτατου Μισθού, θέματα ενέργειας και πράσινης ανάπτυξης, τα δεδομένα στη ναυτιλία, τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας στους χώρους εστίασης και τον ξενοδοχειακό τομέα και ο τουρισμός. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top