ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Αριστοτέλους: «Μπήκε το νερό στο αυλάκι» – Ξεκίνησαν οι πρώτες καταθέσεις στον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη

Υπόθεση Αριστοτέλους: «Μπήκε το νερό στο αυλάκι» – Ξεκίνησαν οι πρώτες καταθέσεις στον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη

Πολύωρη φαίνεται να ήταν η πρώτη κατάθεση που έδωσε στον ποινικό ανακριτή, κ. Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, κα Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με σημερινό (1/7) δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, κατάθεση στον ποινικό ανακριτή Αχιλλέα Αιμιλιανίδη έδωσε χθες Πέμπτη (30/6), η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους σε σχέση με την καταγγελία που είχε κάνει από κοινού με την ανώτερη λειτουργό των Φυλακών, κα Αθηνά Δημητρίου, εναντίον ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας. Η κα Δημητρίου έδωσε την πρώτη της κατάθεση προχθές Τετάρτη (29/6).

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμενόταν να καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους στη βάση των οποίων έγινε η καταγγελία από τους δικηγόρους τους και αφορούσε την επικοινωνία του ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας με βαρυποινίτη. Όπως έχει δηλώσει δημοσίως η κ. Αριστοτέλους, ο αξιωματικός φέρεται να ζητούσε από τον βαρυποινίτη να εξασφαλίσει βίντεο με προσωπικές στιγμές της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί είχε πληροφορίες ότι θα αναλάμβανε κάποια άλλη θέση. Η κ. Αριστοτέλους δήλωσε ότι τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει και σκοπός ήταν να πληγεί η ίδια και η κ. Δημητρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top