Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Οσον αφορά το δημοψήφισμα δεν έχω πρόθεση να πω πολλά», δήλωσε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Αν οι Ελληνες ψηφίσουν όχι θα αδυνατίσει δραματικά η ελληνική διαπραγματευική θέση» τόνισε ο κ. Γιούνκερ.
«Εάν οι Έλληνες ψηφίσουν «όχι», η ελληνική θέση θα είναι δραματικά αποδυναμωμένη» είπε ο Γιούνκερ σε συνέντευξη Τύπου, σηματοδοτώντας την έναρξη της εξάμηνης προεδρίας του Λουξεμβούργου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Το πρόγραμμα τελείωσε, δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη, εάν οι Έλληνες ψηφίσουν «όχι», το μόνο που δεν θα έχουν κάνει θα είναι να ενισχύσουν την ελληνική διαπραγματευτική θέση» πρόσθεσε.
«Ακόμα και στην περίπτωση ενός «ναι», θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε δύσκολες διαπραγματεύσεις» είπε.
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ δήλωσε ότι η ΕΕ χρειάζεται να οικοδομήσει γέφυρες με την Ελλάδα και τη Βρετανία, η οποία σχεδιάζει δημοψήφισμα για την παραμονή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις