ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου για Βασιλικό: «Με ξέρετε, είμαι ντόμπρος άνθρωπος» - Όσοι παίρνουν άδειες για βιομηχανίες οφείλουν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους

Αβέρωφ Νεοφύτου για Βασιλικό: «Με ξέρετε, είμαι ντόμπρος άνθρωπος» - Όσοι παίρνουν άδειες για βιομηχανίες οφείλουν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους

Να αξιολογηθούν οι υποδομές που αδειοδοτήθηκαν εάν τηρούν τους όρους των αδειών τους δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας παράλληλα ότι πρέπει να περάσουμε το μήνυμα πως και αυτοί που παίρνουν άδειες για να έχουν βιομηχανίες, για να έχουν οποιαδήποτε οχληρή δραστηριότητα οφείλουν να σέβονται και τις κοινότητες που τους φιλοξενούν, να σέβονται και το περιβάλλον και να τηρούν τις υποχρεώσεις.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των 9 Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού και έτυχε ξενάγησης στην περιοχή.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι «με ξέρετε είμαι ντόμπρος άνθρωπος».

Απευθυνόμενος στα μέλη της κυβέρνησης που βρίσκονταν εκεί, (Υπουργοί Εσωτερικών, Υγείας, Μεταφορών και Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων), ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είπε πως «υπάρχουν δυο περιοχές. Η περιοχή του Μιτσερού και η περιοχή των εννέα κοινοτήτων Βασιλικού. Δεν είμαι λαϊκιστής και ποτέ δεν υπήρξα. Το κράτος χρειάζεται υποδομές και κάπου πρέπει να γίνουν».

Όμως, είπε, «πρώτον πριν προχωρούμε σε αδειοδοτήσεις σε οποιονδήποτε νέων αναγκαίων υποδομών πρέπει πρώτα να γίνει αξιολόγηση από το κράτος αν όσες υποδομές αδειοδοτήθηκαν μέχρι σήμερα τήρησαν τους όρους των αδειών τους».

Πρέπει, ανέφερε, «να περάσουμε το μήνυμα πως και αυτοί που παίρνουν άδειες για να έχουν βιομηχανίες, για να έχουν οποιαδήποτε οχληρή δραστηριότητα οφείλουν να σέβονται και τις κοινότητες που τους φιλοξενούν, να σέβονται και το περιβάλλον και να τηρούν τις υποχρεώσεις».

Άρα το πρώτο που πρέπει να μεριμνήσουμε είναι ότι όσοι μέχρι σήμερα είναι αδειοδοτημένοι τηρούν αυστηρά τους όρους. Από εκεί και πέρα αφού λογαριαστούμε στο πρώτο θέμα μετά να κουβεντιάσουμε για τις επιπρόσθετες ανάγκες, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου και Ολλανδίας επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας κ. Μαρκ Ρούτε, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Χάγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top