Σκηνές που κόβουν την ανάσα - Δείτε το σημείο που αποφάσισε αυτό το ζευγάρι να φωτογραφηθεί

Σκηνές που κόβουν την ανάσα - Δείτε το σημείο που αποφάσισε αυτό το ζευγάρι να φωτογραφηθεί

Γνωρίστηκαν σε εκδρομή αναρρίχησης και αφού έγιναν ζευγάρι είπαν να φωτογραφηθούν κρεμασμένοι στο χείλος ενός πανύψηλου γκρεμού.

Ο Περέιρα και η Ναντέρ γνωρίστηκαν σε μία εκδρομή αναρρίχησης στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και έκτοτε είναι μαζί, δοκιμάζοντας τα όριά τους με διαφορετικά εξτρίμ σπορ Ο 23χρονος Λεονάρντο Περέιρα και η 18χρονη φίλη του, Βικτόρια Ναντέρ δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Τους ενώνει η αγάπη τους για την αδρεναλίνη που συχνά τους οδηγεί σε παράτολμες πράξεις, όπως το να κρεμαστούν από έναν πανύψηλο γκρεμό από το ένα χέρι, με 1.000 μέτρα να τους χωρίζουν από το έδαφος!

Ο Περέιρα και η Ναντέρ γνωρίστηκαν σε μία εκδρομή αναρρίχησης στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και έκτοτε είναι μαζί, δοκιμάζοντας τα όριά τους με διαφορετικά εξτρίμ σπορ. Οι περιπέτειες που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν κατάβαση με σχοινιά από έναν ουρανοξύστη, αναρρίχηση στην κορφή του όρους Πίκο ντε Μπαντέιρα και, πιο πρόσφατα, την εκδρομή τους στο πανύψηλο βουνό Πέδρα ντα Γκαβέα, όπου πραγματοποίησαν τον πιο παράτολμο άθλο τους: έμειναν κρεμασμένοι για αρκετά λεπτά από ένα βράχο, χωρίς κανένα σχοινί ή δίχτυ ασφαλείας.

 Όπως παραδέχτηκε στο ABC News ο Περέιρα, την πρώτη φορά που κρεμάστηκε από τον πανύψηλο γκρεμό αισθανόταν έντονο φόβο. Ωστόσο τις επόμενες φορές ήταν αρκετά πιο εύκολο.

Σε μία από τις επόμενες εκδρομές του έφερε μαζί και τη φιλενάδα του, η οποία δεν δίστασε να τον μιμηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE