Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε στη Λευκωσία κοντά στο ΓΣΠ.
Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, στο σημείο βρίσκονται ήδη πυροσβεστικά οχήματα ενώ η φωτιά μαίνεται κοντά σε λυόμενα υποστατικά.
ΝΕΟΤΕΡΟ: Επηρέασε εργοστάσιο η πυρκαγιά
Κλήση στις 16.35 δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε καλαμιώνα πλησίον του ΓΣΠ στην βιομηχανική Στροβόλου στο Δήμο Στροβόλου. Η πυρκαγιά βρίσκεται πλησίον εργοστασίων.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας Λάρνακας και ΕΜΑΚ.
«Η πυρκαγιά επηρέασε εργοστάσιο και γίνεται υπερπροσπάθεια από τις δυνάμεις πυρόσβεσης για προστασία παρακείμενων εργοστασίων. Αποστέλλεται επίσης μεγάλο βυτιοφόρο από Τμήμα Δασών για προμήθεια νερού», σημείωσε.
Δείτε φωτογραφίες
Ειδήσεις σήμερα:
Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα
Φθινοπωρινός καύσωνας - Πλησιάζει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη
Έπεσαν οι υπογραφές για την ανέγερση φοιτητικών εστιών ΤΕΠΑΚ στα Βερεγγάρια - Δείτε φωτογραφίες
Κρυολόγημα ή κορωνοϊός; Ποιος θα σας το πει αμέσως, χωρίς self test - Ο ρόλος του σκύλου σας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις