LIFESTYLE

Χρειάζεται ζάναξ επειγόντως! Γιατί ο διάσημος Κύπριος κομμωτής έβαλε κάτι… απλό και πήγε δουλειά;

Χρειάζεται ζάναξ επειγόντως! Γιατί ο διάσημος Κύπριος κομμωτής έβαλε κάτι… απλό και πήγε δουλειά;

Όχι, σε καμιά περίπτωση δεν ήπιε ληγμένα. Ούτε βιάστηκε για το καρναβάλι της Λεμεσού! Ένα χαπάκι xanax όμως καλό θα του έκανε...

Ο λόγος λοιπόν, που ο γνωστός Κύπριος κομμωτής έσκασε μύτη σήμερα στο Mohawk Hair Studio, ως σύγχρονος Σπαρτιάτης είναι ένας.

Διερωτάστε ακόμη τι έπιασε τον Γιάννη Ηροδότου κι έκανε αυτήν την αλλόκοτη εμφάνιση σήμερα με την επιβλητική περικεφαλαία; Μα για να πηγαίνει ασορτί βέβαια με τα ολοκαίνουργια του «Sparta Sandals».

Για όσους δεν το πληροφορήθηκαν ακόμη, τα νέα υποδήματα, που έχουν την υπογραφή του στιλίστα Νικόλα Ιωαννίδη και λάτρεψαν οι Κύπριες fashionista, βγαίνουν και σε… ανδρικά!

Τώρα για να σας αποκαλύψουμε την πάσα αλήθεια, λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν επικοινωνήσαμε με τον κομμωτή και από σήμερα το μοντέλο εναλλακτικής υπόδησης, έτσι δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι αν τα συγκεκριμένα σανδάλια ανήκουν σε αυτά που υπέγραψε ο στιλίστας, στην πρόσφατη συνεργασία του με το γνωστό brand.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανήκουν σε άλλη «Sparta» συλλογή αλλά μην έχετε έγνοια, θα ρωτήσουμε και θα σας ενημερώσουμε. Οσονούπω.

Για να σας πω κι εγώ τον πόνο μου, είναι μέρες που ψάχνω μια καλή αισθητικιά να μου κάνει ένα περιποιημένο πεντικιούρ μπας και καταφέρω κι εγώ επιτέλους να φορέσω τα νέα Sparta sandals…

Μόλις μάθαμε! Τελικά τα γουστόζικα σανδάλια του Ηροδότου, είναι από την τελευταία συλλογή της «Sparta Line» και όχι από αυτήν  του Ιωαννίδη. Εμείς πάντως θα κάνουμε τη βόλτα μας να τα δούμε από κοντά και να διαλέξουμε αυτά που ταιριάζουν με το στυλ μας.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top