LIKE ONLINE

ΗΠΑ: Δημοσιογράφος έκανε τσουλήθρα σε live σύνδεση - Έσπασε το χέρι του και έξι πλευρά - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Δημοσιογράφος έκανε τσουλήθρα σε live σύνδεση - Έσπασε το χέρι του και έξι πλευρά - Δείτε βίντεο

Δεν... πήγε και πολύ καλά αυτό, θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας έναν ρεπόρτερ του μπέιζμπολ να κάνει τσουλήθρα στον «αέρα» και να καταλήγει με σπασμένο χέρι και ραγισμένα πλευρά.

Συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος των Los Angeles Dodgers αποφάσισε να κάνει τσουλήθρα σε ζωντανή σύνδεση.

Ο David Vassegh ανυπομονούσε να κατέβει στη διάσημη τσουλήθρα του Bernie's Chalet στο American Family Field στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για το παιχνίδι των Dodgers με τους Brewers.

Αλλά το αστείο τελικά μετατράπηκε σε... τραυματική εμπειρία, καθώς ενώ κατέβαινε την τσουλήθρα έπεσε άτσαλα πάνω σε τοίχο με αποτέλεσμα να ραγίσει μερικά κόκκαλα.

Σύμφωνα με το MLB , ο Vassegh κατέβηκε με επιτυχία την τσουλήθρα την πρώτη φορά και προσγειώθηκε σωστά με τα πόδια του στραμμένα στον σκληρό τοίχο. Αλλά τη δεύτερη φορά δεν ήταν το ίδιο τυχερός.

Συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ με κάταγμα στο χέρι και ραγισμένα πλευρά

Ωστόσο αν και πονούσε και πάρα την οδυνηρή εμπειρία, ο Vassegh έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς των Dodgers και συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ παίρνοντας συνεντεύξεις από τα μέλη της ομάδας.

Καθισμένος με τον τρίτο βασικό παίκτη των Dodgers, Justin Turner, ο Vassegh ευχαρίστησε την ομάδα που τον φρόντισε αφού τραυματίστηκε.

Δείτε βίντεο:

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top