Ανταποδίδει τα «πυρά» το ΑΚΕΛ - «Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί η ακρίβεια»

Ανταποδίδει τα «πυρά» το ΑΚΕΛ - «Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί η ακρίβεια»

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ ΑΚΕΛ και Κυβέρνησης με θέμα την ακρίβεια.

Σε καινούργια ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ, απαντά στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Μάριο Πελεκάνο αναφέροντας πως, «την ώρα που ο κυπριακός λαός βλέπει το βιοτικό του επίπεδο να βυθίζεται, η κυβέρνηση Συναγερμού αδιαφορεί για τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί η ακρίβεια στα νοικοκυριά και τις ΜμΕ επιχειρήσεις».

Όπως αναφέρει το ΑΚΕΛ, «η πολιτική της κυβέρνησης Συναγερμού για την ακρίβεια έχει ως εξής: Τις νομοθεσίες που ψηφίζει η Βουλή, δεν τις δέχεται. Τις προτάσεις του ΑΚΕΛ, δεν τις υιοθετεί. Τα μέτρα που εφαρμόζονται στο εξωτερικό, δεν τα συζητά. Δικό της ουσιαστικό πλάνο, δεν έχει. Με άλλα λόγια, ωμά και κυνικά λέει στον κυπριακό λαό να αποδεχθεί την ακρίβεια που του κατατρώει το εισόδημα μέρα με τη μέρα περισσότερο».

«Δεν χάνει ευκαιρία η κυβερνητική παράταξη να υπενθυμίζει πόσο μακριά βρίσκεται από τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, την ακρίβεια, τα ενοίκια και τα δάνεια, τους χαμηλούς μισθούς. Την ώρα που ο κυπριακός λαός βλέπει το βιοτικό του επίπεδο να βυθίζεται, η κυβέρνηση Συναγερμού αδιαφορεί για τα τεράστια προβλήματα που προκαλεί η ακρίβεια στα νοικοκυριά και τις ΜμΕ επιχειρήσεις», καταλήγει το ΑΚΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σε δική του ανακοίνωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, απάντησε σε προηγούμενη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέροντας ότι, «η πολιτική δεν είναι copy-paste από άλλες πραγματικότητες με άλλα δεδομένα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE