ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έρχεται το «σοκολατένιο» Σάββατο με το χρυσό εισιτήριο

Έρχεται το «σοκολατένιο» Σάββατο με το χρυσό εισιτήριο

Καλύτερος συνδυασμός εξόδου και με σκοπό πέραν από την διασκέδαση, δεν θα υπάρξει!

Το τελευταίο χρυσό εισιτήριο, που θα βοηθήσει στην ενίσχυση του ταμείου του συνδέσμου «κάνε μια ευχή» έχει ήδη κυκλοφορήσει! 

Η σχολή evita's dance studio, σας προσκαλεί στην παράσταση χορού με τίτλο Willy wonka and the chocolate factory , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/7/15) στο θέατρο Πολεμιδιών στη Λεμεσό. 

Ένας επιτυχημένος εργοστασιάρχης και σοκολατοποιός καθώς μεγαλώνει ψάχνει τον κληρονόμο του... Έτσι αποφασίζει να κηρύξει ένα διαγωνισμό με τρία χρυσά εισιτήρια τα οποία τοποθετούνται τυχαία σε μπάρες σοκολάτας. Τρία παιδία λοιπόν κερδίζουν το τυχερό εισιτήριο , αλλά... μόνο ένα καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη του Willy Wonka και να γίνει ο κληρονόμος του! 

Μία παράσταση με πολύ περιπέτεια, χορό, γέλιο και απρόσμενες εκπλήξεις!! Ελάτε να απολαύσετε την χορευτική παράσταση και να βοηθήσετε τα παιδιά με καρκίνο , λευχαιμία και άλλες συναφείς παθήσεις του συνδέσμου "κάνε μια ευχή".

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top