Έρχεται το «σοκολατένιο» Σάββατο με το χρυσό εισιτήριο

Έρχεται το «σοκολατένιο» Σάββατο με το χρυσό εισιτήριο

Καλύτερος συνδυασμός εξόδου και με σκοπό πέραν από την διασκέδαση, δεν θα υπάρξει!

Το τελευταίο χρυσό εισιτήριο, που θα βοηθήσει στην ενίσχυση του ταμείου του συνδέσμου «κάνε μια ευχή» έχει ήδη κυκλοφορήσει! 

Η σχολή evita's dance studio, σας προσκαλεί στην παράσταση χορού με τίτλο Willy wonka and the chocolate factory , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/7/15) στο θέατρο Πολεμιδιών στη Λεμεσό. 

Ένας επιτυχημένος εργοστασιάρχης και σοκολατοποιός καθώς μεγαλώνει ψάχνει τον κληρονόμο του... Έτσι αποφασίζει να κηρύξει ένα διαγωνισμό με τρία χρυσά εισιτήρια τα οποία τοποθετούνται τυχαία σε μπάρες σοκολάτας. Τρία παιδία λοιπόν κερδίζουν το τυχερό εισιτήριο , αλλά... μόνο ένα καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη του Willy Wonka και να γίνει ο κληρονόμος του! 

Μία παράσταση με πολύ περιπέτεια, χορό, γέλιο και απρόσμενες εκπλήξεις!! Ελάτε να απολαύσετε την χορευτική παράσταση και να βοηθήσετε τα παιδιά με καρκίνο , λευχαιμία και άλλες συναφείς παθήσεις του συνδέσμου "κάνε μια ευχή".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE