Συμπατριώτισσά μας κινδυνεύει να μείνει χωρίς επαγγελματική στέγη λόγω Grexit!

Συμπατριώτισσά μας κινδυνεύει να μείνει χωρίς επαγγελματική στέγη λόγω Grexit!

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο στην Κύπρο… Φανταστείτε ποσό πολύ έχουν πληγεί όλα τα επαγγέλματα στην Ελλάδα, αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά ούτε για τα βασικά, όχι για λόγους αναψυχής.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Κύπρια τραγουδίστρια ανακοίνωσε το κλείσιμο του μαγαζιού, στο οποίο εργάζεται αυτήν τη σεζόν.

Το συγκεκριμένο μαγαζί λίγο πριν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ήταν κατάμεστο κάθε βράδυ, αλλά όλο αυτό το μπάχαλο που προέκυψε από το δημοψήφισμα και το ενδεχόμενο ενός Grexit ανάγκασε τους ιδιοκτήτες να προχωρήσει στο κλέισιμό του γι αυτή τη βδομάδα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE