Συμπατριώτισσά μας κινδυνεύει να μείνει χωρίς επαγγελματική στέγη λόγω Grexit!

Συμπατριώτισσά μας κινδυνεύει να μείνει χωρίς επαγγελματική στέγη λόγω Grexit!

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο στην Κύπρο… Φανταστείτε ποσό πολύ έχουν πληγεί όλα τα επαγγέλματα στην Ελλάδα, αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά ούτε για τα βασικά, όχι για λόγους αναψυχής.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Κύπρια τραγουδίστρια ανακοίνωσε το κλείσιμο του μαγαζιού, στο οποίο εργάζεται αυτήν τη σεζόν.

Το συγκεκριμένο μαγαζί λίγο πριν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ήταν κατάμεστο κάθε βράδυ, αλλά όλο αυτό το μπάχαλο που προέκυψε από το δημοψήφισμα και το ενδεχόμενο ενός Grexit ανάγκασε τους ιδιοκτήτες να προχωρήσει στο κλέισιμό του γι αυτή τη βδομάδα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE