Είδε… προκοπή και χωρίς Γιάννη η Ελλάδα, «κέρδισε» παίκτες και αγκαλιάζει την πρωτιά!

Είδε… προκοπή και χωρίς Γιάννη η Ελλάδα, «κέρδισε» παίκτες και αγκαλιάζει την πρωτιά!

Έχει και βάθος η Εθνική Ελλάδας, που επικράτησε 93-77 της Μεγάλης Βρετανίας κι έκανε με άνεση το «3 στα 3», παρότι παρατάχθηκε δίχως τον Γιάννη. «Κέρδος» οι Σλούκας, Λούντζης και Παπαγιάννης.

Μπορεί και χωρίς Γιάννη! Η Εθνική ομάδα καθάρισε και τη Μεγάλη Βρετανία (93-77), έκανε το «3 στα 3», εξασφάλισε την πρόκριση και σφιχταγκαλιάζει την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε χωρίς τον Greek Freak, που προφυλάχθηκε.

Μεγάλο κέρδος η απόδοση των Κώστα Σλούκα (21 πόντοι με 8/10 εντός παιδιάς, 5 ασίστ), Γιώργου Παπαγιάννη (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Μιχάλη Λούντζη (10 πόντοι, 5 ασίστ), εξαιρετικός και ο πληθωρικός Κώστας Παπανικολάου (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες).

Μάθετε όλα όσα έγιναν στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE