ΠΑΡΑ-THEMA

Αναζητούνται οι πιο Fit άντρας και γυναίκα στην Πάφο ! Θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα!

Αναζητούνται οι πιο Fit άντρας και γυναίκα στην Πάφο ! Θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα!

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 με τη συμμετοχή γυμναστηρίων και σχολών χορού της Πάφου και στόχο την άσκηση και τη δημόσια υγεία, εντάσσει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της κοινωνικής συμμετοχής, μονοήμερο μαραθώνιο ομαδικής συμμετοχής με γυμναστική, επιδείξεις ψυχαγωγικά παιχνίδια καθώς και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο διαγωνισμός θα συμπεριλαμβάνει διάφορες ασκήσεις και θα χωριστεί σε δύο φάσεις, τους προκριματικούς και τελικούς. Μόνο οι καλύτεροι χρόνοι θα προκριθούν στον τελικό και μόνο ένας από κάθε κατηγορία θα είναι ο πιο Fit της Πάφου για το 2015.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει- όπως αναφέρεται –  από τους κριτές, μεταξύ εκείνων που δεν αποχώρησαν οικειοθελώς ή αποκλείστηκαν, με τελικό κριτήριο την ποιότητα της κίνησής τους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top