ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέφυγαν σε ψαροταβέρνα - «Μεν κάμνετε παράπονα…φάτε τζαι σιωπάτε»

Ξέφυγαν σε ψαροταβέρνα - «Μεν κάμνετε παράπονα…φάτε τζαι σιωπάτε»

Τα παράπονα πολιτών όσο αφορά συμπεριφορές και φαγητό σε διάφορες ταβέρνες και υποστατικά στη χώρα μας, δεν έχουν τελειωμό.

Σε ανάρτηση στη σελίδα του Facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε», πολίτης δημοσίευσε ένα περιστατικό που βίωσε μαζί με παρέα σε ψαροταβέρνα.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης περιγράφει την απαράδεχτη συμπεριφορά που βίωσαν από άτομο του μαγαζιού ο οποίος μεταξύ άλλων τους είπε «μεν κάμνετε παράπονα, ΦΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ, δαμε εσσιει υγειαν»

Όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησαν πως η μερίδα του platter που παρήγγειλαν και το έξτρα πιάτο ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που περίμεναν ότι θα συμπεριλάμβανε μια πατέλα.

Όταν ρώτησαν τους είπαν συγκεκριμένα: «ετο πκιατον»

«Εμείς ξέραμε ότι όταν παραγγείλεις κάτι σε μερίδα έρχεται ΕΝΑ πιάτο το οποίο περιλαμβάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση το καλαμάρι σχάρας μαζί με τα συνοδευτικά του και ένα platter και αυτό με τα συνοδευτικά του. Ίσως κάναμε εμείς λάθος. Όπως κ να χει ρωτήσαμε τι και πως κ μια κυρία που δουλεύει εκεί μας είπε " εμείς έτσι σερβίρουμε τες μερίδες μας, ένα πκιάτον το platter τζιαι εναν πκιατον το καλαμάρι τζιαι οι πατατες τζιαι τα λαχανικά ουλλα μαζι. Όπως τζιαι να χει επαραγγειλα σας αλλη μερίδα μεσα να γινισκεται". Εμείς απαντήσαμε πως δε γνωρίζαμε ότι έτσι έρχονται τα πιάτα. Ένας κύριος, έρχεται με το έξτρα πιάτο καλαμάρι σχάρας και ένα πιατάκι πατάτες το οποίο ρίχνει μεσα στο πιάτο με τις υπόλοιπες πατάτες λέγοντας " μεν κάμνετε παράπονα, ΦΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ, δαμε εσσιει υγειαν», γράφει συγκεκριμένα ο πολίτης

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top