ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφτασε Κύπρο με 3 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα στα ρούχα του - Συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Έφτασε Κύπρο με 3 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα στα ρούχα του - Συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Τρία κιλά κοκαΐνης μεικτού βάρους κατασχέθηκαν από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών, στου οποίου τις αποσκευές ανευρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών, μετά από έλεγχο κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 21χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από χώρα του εξωτερικού γύρω στις 11.30 το μεσημέρι.

Η έρευνα στις αποσκευές του 21χρονου υπόπτου έγινε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία της ΥΚΑΝ για εισαγωγή ποσότητας ναρκωτικών. Ανάμεσα στα ρούχα στις αποσκευές του υπόπτου ανευρέθηκε, σε 19 συσκευασίες, η ποσότητα τριών κιλών και 92 γραμμαρίων κοκαΐνης μεικτού βάρους, που κατασχέθηκε ως τεκμήριο από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, με τον εντοπισμό της ποσότητας κοκαΐνης, προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου για αυτόφωρα αδικήματα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης εισαγωγής, κατοχής, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top