LIFESTYLE

Alice in Borderland: Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν

Alice in Borderland: Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν

Η τηλεοπτική σειρά Alice in Borderland (Αλίκη στη Χώρα των Εσχάτων) επιστρέφει στο Netflix τον Δεκέμβριο και η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε τις προάλλες το πρώτο trailer του δεύτερου κύκλου.

Πρόκειται για μια σειρά δράσης που βασίζεται στο πρωτότυπο graphic novel “Imawa no Kuni no Alice” του Χάρο Άσο των εκδόσεων Shogakukan Inc. Το Alice in Borderland σημείωσε τεράστια επιτυχία από την πρώτη στιγμή και συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Πριν μερικό καιρό, το δίκτυο είχε δώσει στη δημοσιότητα και κάποιες φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου Alice in Borderland (Αλίκη στη Χώρα των Εσχάτων).

Δείτε φωτογραφίες της νέας σεζόν

Η υπόθεση του Alice in Borderland

Ο Αρίσου – ένας νωθρός νέος, άνεργος και κολλημένος με τα βιντεοπαιχνίδια – βρίσκεται ξαφνικά σε ένα παράξενο, έρημο Τόκιο, στο οποίο ο ίδιος και οι φίλοι του πρέπει να διαγωνιστούν σε επικίνδυνα παιχνίδια για να επιβιώσουν. Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο, ο Αρίσου γνωρίζει την Ουσάγκι, μια νεαρή κοπέλα που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια μόνη της. Μαζί, αναλαμβάνουν να ξετυλίξουν το ένα μυστήριο μετά το άλλο, ρισκάροντας τη ίδια τους τη ζωή.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Κέντο Γιαμαζάκι (Το Βασίλειο, Η Καταστροφική Ζωή του Σάικι Κ.) και Τάο Τσουκίγια (Library Wars: BOOK OF MEMORIES, Mare) και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σινσούκε Σάτο.

Ακολουθεί το trailer της πρώτης σεζόν:

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top