ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο Φινλανδοί και δύο Βρετανίδες τιμήθηκαν με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού Αγίας Νάπας»

Δύο Φινλανδοί και δύο Βρετανίδες τιμήθηκαν με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού Αγίας Νάπας»

Ο Πρόεδρος της φινλανδικής κοινότητας Κύπρου, η σύζυγός του, και δύο Βρετανίδες είναι οι νέοι «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο  Πρόεδρος της φινλανδικής κοινότητας Κύπρου Antero Vuorinen και η σύζυγός του Paivi καθώς και οι Βρετανίδες Patricia Simos είναι οι νέοι Πρεσβευτές Τουρισμού της Αγίας Νάπας. Το ζεύγος των Φινλανδών επισκέφθηκε την περιοχή 20 φορές, ενώ οι Βρετανίδες πραγματοποίησαν 30 επισκέψεις».

Προστίθεται ότι «τα τέσσερα άτομα τιμήθηκαν σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας, από την πολιτιστική λειτουργό, Μαρία Τοφινή Τσαντίλα, με αναμνηστική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού». 

Η κα. Τοφινή «ευχαρίστησε τους νέους 'Πρέσβεις Τουρισμού' για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους και ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την ίδια την πόλη όσο και για την τοπική αρχή το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός τουριστών πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις στην Αγία Νάπα. Αυτό καταδεικνύει με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο ότι είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός που αξίζει κάποιος να  επισκεφθεί για να κάνει τις διακοπές του», ανέφερε.

Είπε, επίσης, ότι «μετά την ανακήρυξή τους σε 'Πρέσβεις Τουρισμού' θεωρούνται πλέον δημότες της Αγίας Νάπας και όχι απλά επισκέπτες».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top