ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Εμπόλεμη ζώνη» θύμιζε το ΓΣΠ - Δείτε βίντεο με σοκαριστικά πλάνα από τα επεισόδια

«Εμπόλεμη ζώνη» θύμιζε το ΓΣΠ - Δείτε βίντεο με σοκαριστικά πλάνα από τα επεισόδια

«Εμπόλεμη ζώνη» θύμιζε ο εξωτερικός χώρος του ΓΣΠ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 03 Οκτωβρίου μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ.

Όπως βλέπουμε και στο πιο κάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οπαδοί ρίχνουν πέτρες σε οχήματα που βρίσκονται στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου.

Υπενθυμίζουμε ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας 25χρονος, ενώ ατά τη διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο πέραν κάποιου ατόμου που έπεσε στην καταπακτή του γηπέδου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γύρω στις 7:10 το βράδυ. «Πρόκειται για 47χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσία όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα σπονδύλου και παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα επεισόδια στον αγώνα του Σαββάτου στο ΑΕΚ Αρένα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ακόμη στις έρευνες. Ενώ για τον τραυματισμό αθλητικογράφου σε αγώνα φούτσαλ, ο Ανδρέας Χρίστου ανέφερε πως «έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων όμως η διερεύνηση είναι πολύ δύσκολη καθώς δεν υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης».

Δείτε το βίντεο στο Τhemasports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top