Ραμόνα Βλαντή κατά της Βίκυς Καγιά: «Μην ακούσω ξανά, ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»

Ραμόνα Βλαντή κατά της Βίκυς Καγιά: «Μην ακούσω ξανά, ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»

Η Ραμόνα Βλαντή έγινε πυρ και μανία με τον χαρακτηρισμό «Fashion Expert» για την Βίκυ Καγιά.

Κάνοντας τη νέα της βραδινή έξοδο η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, τόσο για την Βίκυ Καγιά, όσο και για την Έλενα Γαλύφα την οποία επίσης φέτος βλέπουμε στο GNTM.

«Θα ήθελα να μην ακούσω ξανά, ειδικά από εσάς που γράφετε και λέτε, για τη Βίκυ Καγιά ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα. Είναι ένα πρώην μοντέλο και τέλεια παρουσιάστρια. Μην ακούσω ξανά για fashion expert, δεν έχει καμία ιδέα», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι στο ρόλο της Έλενας Γαλύφα στο GNTM, εγώ είμαι άνθρωπος της μόδας», δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Πηγη: tlife.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

Ξεκίνησε από τις 11πμ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 2μμ. η παναπεργία των συντεχνιών, με στόχο να προωθηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE