Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί σε Λευκωσία λόγω αγώνα

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί σε Λευκωσία λόγω αγώνα

Λόγω αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 23/10/2022, στη Λευκωσία, οι ακόλουθοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία, από τις 7 π.μ. μέχρι και τη 1 μ.μ..

-Λεωφόρος Γρ. Διγενή, από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Προδρόμου (κλειστό για την τροχαία κίνηση θα είναι μόνο το τμήμα από Λευκωσία προς Έγκωμη, καθώς και η κατεύθυνση προς Έγκωμη από τη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου μέχρι την 25ης Μαρτίου).

-Λεωφ. Αρχαγγέλου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρ. Διγενή μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Λευκοθέου / Οδό Μακεδονιτίσσης παρά το K-Cineplex.

Τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη, από τον κυκλικό κόμβο παρά το Κτηματολόγιο μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφ. Γρ. Διγενή / 25ης Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.