Εμπρησμός η φωτιά σε όχημα στην Έμπα

Εμπρησμός η φωτιά σε όχημα στην Έμπα

Σε εμπρησμό αποδίδει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε όχημα στην επαρχία Πάφου. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψαν μαρτυρίες εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 46 και 54 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Τετάρτη στις 04:40, εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αυλή κατοικίας της ιδιοκτήτριας του, στην Έμπα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και από αυτήν προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE