ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης: Απαντά αν θα υπάρχει έξαρση κρουσμάτων τα Χριστούγεννα και πότε αναμένεται - Βίντεο

Δρ. Καραγιάννης: Απαντά αν θα υπάρχει έξαρση κρουσμάτων τα Χριστούγεννα και πότε αναμένεται - Βίντεο

Έχουν περάσει τρία χρόνια και ο κορωνοϊος παραμένει στην Παγκόσμια κοινότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, απάντησε πώς θα είναι τα φετινά μας Χριστούγεννα σε σχέση με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως σχολίασε, «Ελπίζω ότι θα είναι πιο χαλαρά από κάθε άλλη χρόνια τα τελευταία τρία χρόνια. Ευελπιστώ ότι τα νέα στελέχη του ιού δεν θα μας προκαλέσουν ιδιαίτερο πρόβλημα, με άλλα λόγια θα συμπεριφερθούν όπως και τα υπόλοιπα στελέχη της Όμικρον»

Εξήγησε ότι τα νέα στελέχη ίσως οδηγήσουν στην αύξηση κρουσμάτων άλλα όχι σε δραματικούς αριθμούς.

Θα υπάρξει έξαρση ;

Ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε ότι "Οι περισσότεροι αναμένουν ότι αν υπάρξει η έξαρση θα κορυφωθεί προς το τέλος του Νοέμβρη" και στη συνέχεια θα υπάρξει πτώση στον αριθμό κρουσμάτων. Ωστόσο εξήγησε ότι στην Κύπρο, ο ιός πάντοτε καθυστερούσε να έρθει και οι υποπαραλλαγές, αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον Δρ.Καραγιάννη ότι αν υπάρξει έξαρση στο νησί, " θα είναι γύρω στα μέσα του Δεκέμβρη που θα βλέπουμε αποκλιμάκωση ".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top