Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Μάλιστα, από αύριο η influencer αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της, καθώς έχει θρομβοφιλία.

Ιωάννα Τούνη – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE