Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ό,τι και να πούμε, πάλι στο βρακί της θα πουν ότι με έχει βάλει»

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ό,τι και να πούμε, πάλι στο βρακί της θα πουν ότι με έχει βάλει»

Δηλώσεις έκαναν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αναφέρθηκαν στην καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε μια εκδήλωση, όπου και έδωσε το παρών και εκείνοι δεν δίστασαν να ξεδιπλώσουν την... «αστεία» τους πλευρά.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Στάθης Σχίζας αρχικά, ρωτήθηκε για το bachelor party που θα διοργάνωνε σε περίπτωση που οι δυο τους θα προχωρούσαν σε έναν γάμο.

«Θα έκανα ένα bachelor και μέσα από την τούρτα να έβγαινε η νύφη», είπε αρχικά, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να σχολιάζει: «Τη νύφη θα τη βλέπεις κάθε μέρα, θα τη δεις και στο bachelor; Αυτό δεν είναι bachelor, είναι καταδίκη».

Σε ερώτηση που έγινε στη συνέχεια στην Instagrammer, για το αν έχει σερβίρει ποτέ φαγητό που έχει παραγγείλει από έξω, ως δικό της, απάντησε: «Εννοείται! Τι εννοείς; Και μια και δυο... Παλαιότερα, δεν ήξερα να μαγειρεύω».

Αναφορικά με τη «ρουτίνα περιποίησης» που ακολουθεί ο Στάθης Σχίζας, ο περσινός νικητής του Survivor δήλωσε: «Μου βάζει μάσκες. Εγώ μόνος μου δεν είμαι του σπορ, αλλά κάτι μάσκες μου έχει βάλει η Αλεξάνδρα. Έχουμε και αυτό που παρεξηγούμαστε, ό,τι και να πούμε πάλι στο βρακί της θα πουν ότι με έχει βάλει».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE