Λάβρος ο Φαίδωνας για το ΤΑΕΠ - «Ντροπή, ντροπή, ντροπή… Άτομο διασωληνωμένο δεν έχουν πού να το πάρουν»

Λάβρος ο Φαίδωνας για το ΤΑΕΠ - «Ντροπή, ντροπή, ντροπή… Άτομο διασωληνωμένο δεν έχουν πού να το πάρουν»

Αγανάκτηση και συνάμα προβληματισμό, προκαλούν οι εικόνες που συναντά κανείς στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, κακίζει το γεγονός, σημειώνοντας πως είναι «ντροπή».

«Πρώτες βοήθειες Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.  Ντροπή ντροπή ντροπή. Άτομο διασωληνωμένο δεν έχουν που να το πάρουν.  Τα κρεβάτια του παιδιατρικού (4)  έχουν γεμίσει και στέλνουν παιδάκια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Κάτι δεν πάει καλά!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE