Αρικλί: «Θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για δημιουργία ‘εθνικής αεροπορικής εταιρείας’»

Αρικλί: «Θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για δημιουργία ‘εθνικής αεροπορικής εταιρείας’»

Θα ξεκινήσουν και πάλι προσπάθειες για την ίδρυση αεροπορικής εταιρίας στα κατεχόμενα, δήλωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι μιλώντας σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» ο κ. Αρικλί ανέφερε ότι δύο νέες εταιρείες θα εισέλθουν στην αγορά με πτήσεις προς τα κατεχόμενα από τον Μάρτιο. «Από αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινάμε εκ νέου τις εργασίες μας για τη δημιουργία μιας νέας εθνικής αεροπορικής εταιρείας. Ξεκινάμε ξανά διαπραγματεύσεις με δύο διαφορετικές εταιρείες. Ίσως μπορέσουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Αρικλί υποστήριξε επίσης ότι οι εργασίες για τη νέα αεροπορική εταιρεία θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν πριν από τις «εκλογές».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.