Αρικλί: «Θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για δημιουργία ‘εθνικής αεροπορικής εταιρείας’»

Αρικλί: «Θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για δημιουργία ‘εθνικής αεροπορικής εταιρείας’»

Θα ξεκινήσουν και πάλι προσπάθειες για την ίδρυση αεροπορικής εταιρίας στα κατεχόμενα, δήλωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι μιλώντας σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» ο κ. Αρικλί ανέφερε ότι δύο νέες εταιρείες θα εισέλθουν στην αγορά με πτήσεις προς τα κατεχόμενα από τον Μάρτιο. «Από αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινάμε εκ νέου τις εργασίες μας για τη δημιουργία μιας νέας εθνικής αεροπορικής εταιρείας. Ξεκινάμε ξανά διαπραγματεύσεις με δύο διαφορετικές εταιρείες. Ίσως μπορέσουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Αρικλί υποστήριξε επίσης ότι οι εργασίες για τη νέα αεροπορική εταιρεία θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν πριν από τις «εκλογές».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE