LIFESTYLE

Αγριεύει η κόντρα: Η σεναριογράφος του «Βαλς με 12 Θεούς» απαντά στο κράξιμο της Λένας Μαντά για τη σειρά!

Αγριεύει η  κόντρα: Η σεναριογράφος του «Βαλς με 12 Θεούς» απαντά στο κράξιμο της Λένας Μαντά για τη σειρά!

Απάντηση στη πρόσφατη συνέντευξη της Λένας Μαντά στο Down Town Κύπρου, δίνει η Μαρία Γεωργιάδου ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά που άναψε η συγγραφές του βιβλίου το οποίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη και προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας του βιβλίου «Βαλς με 12 θεούς, είχε δηλώσει πως έχει μετανιώσει που έδωσε το βιβλίο της για να γίνει η σειρά «Βαλς με 12 θεούς» και πως θεωρεί πως παραποιήθηκε σε βαθμό κακοποίησης.

Τώρα η Μαρία Γεωργιάδου, βασική σεναριογράφος της σειράς, απάντησε στο TV Έθνος σχετικά με τις σκληρές αναφορές της συγγραφέως.

«Η κυρία Μαντά είχε υπογράψει για όλες τις αλλαγές που έγιναν. Όπως είχα υπογράψει κι εγώ. Δεν θέλω να τα βάλω μαζί της, δεν έχω σκοπό να ανοίξω πόλεμο με κανέναν. Όταν ένα βιβλίο εν γνώση της μπορεί να βγάλει μέχρι τα 18-20 επεισόδια και έβγαλε 250, είναι λογικό να προστεθούν άλλες ιστορίες. Οποιοσδήποτε μπορεί αυτό να το καταλάβει. Από εκεί και πέρα γνωρίζω πως η κυρία Μαντά είχε κάποιες διαφορές με την παραγωγή. Αυτό εμένα δε με αφορά.

Έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα, γνωρίζοντας εξαρχής πως παίρνω το βιβλίο και τους πολύ ωραίους χαρακτήρες ως αφορμή, όμως για να κρατήσει η σειρά 2 χρόνια, πράγμα που η κυρία Μαντά γνώριζε, δεν θα μπορούσα να μην ανοίξω τις ιστορίες.

Το «Βαλς» λοιπόν, για να κάνει 250 επεισόδια και να αντέξει ως σειρά 2 χρόνια έπρεπε να ανοίξει τις ιστορίες του.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top