LIFESTYLE

Lady Chatterley’s Lover: Ήρθε στο Netflix το κλασικό μυθιστόρημα

Lady Chatterley’s Lover: Ήρθε στο Netflix το κλασικό μυθιστόρημα

Το Netflix κυκλοφόρησε χθες (02/12) στην πλατφόρμα, την ταινία «Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ» (Lady Chatterley’s Lover).

Από το κλασικό μυθιστόρημα του Ντ. Χ. Λώρενς που αφηγείται μια πρωτοποριακή ιστορία, παρακολουθούμε τη ζωή της λαίδης Τσάτερλυ, μιας γυναίκας που γεννήθηκε πλούσια και προνομιούχα, η οποία παντρεύεται έναν άντρα με τον οποίο τελικά δεν νιώθει ερωτευμένη.

Μετά τον γάμο της με τον σερ Κλίφορντ Τσάτερλυ, η Κόνι εξασφαλίζει τον τίτλο της λαίδης Τσάτερλυ, καθώς και μια φαινομενικά άνετη και προνομιούχα ζωή. Αυτή η εξιδανικευμένη ένωση όμως μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μια φυλακή όταν ο Κλίφορντ επιστρέφει από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τραυματισμένος και ανάπηρος. Όταν η Κόνι γνωρίζει και ερωτεύεται τον Όλιβερ Μέλορς, τον θηροφύλακα της έπαυλης της οικογένειας Τσάτερλυ, οι μυστικές τους συναντήσεις οδηγούν σε μια ερωτική, σεξουαλική αφύπνιση. Όμως, ο δεσμός τους γίνεται αντικείμενο κουτσομπολιού στην τοπική κοινότητα και η Κόνι καλείται να πάρει μια πολύ κρίσιμη απόφαση: να ακολουθήσει την καρδιά της ή να επιστρέψει στον άντρα της και να υπομείνει ό,τι απαιτεί από εκείνη η εδουαρδιανή κοινωνία.

Το καστ του Lady Chatterley’s Lover περιλαμβάνει τις Emma Corrin, Jack O’Connell, Matthew Duckett και Joely Richardson. Η Laure de Clermont-Tonnerre σκηνοθετεί σε σενάριο του David Magee.

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top