Γιάννης Μπέζος: «Είπαν ότι είμαι αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους»

Γιάννης Μπέζος: «Είπαν ότι είμαι αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην Μαρία Μπακοδήμου και την κάμερα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του επιλογή να ολοκληρώσουν επιτυχημένες σειρές των κύκλο τους, παρά την διάθεση των σταθμών προβολής τους καθώς και στην γνώμη των άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω σταματήσει το Ευτυχισμένοι Μαζί και το Άκρως Οικογενειακόν και της Ελλάδος τα παιδιά επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι «είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους» και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE