Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι δύσκολες στιγμές και η ατάκα-δηλητήριο του Λιάγκα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι δύσκολες στιγμές και η ατάκα-δηλητήριο του Λιάγκα

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη επέλεξε να μιλήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε: «Πλαστικός χειρουργός μού τα έδωσε τα χάπια και μου είπε “πάρ’ τα αλλά μην πεις ότι σ’ τα έδωσα εγώ” και όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά δεν της έκανα κανά μεγάλο κακό, κόντεψα δηλαδή να της κάνω μεγάλο κακό… να μου πει σταμάτα τα, θα είχα πολύ δύσκολο τέλος». Πώς στάθηκαν τα κανάλια που ανήκε όταν εκείνος βρέθηκε σε δύσκολες στιγμές; Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Tριάντα ένα χρόνια σερί σχεδόν, εκτός της χρονιάς που έφυγα για ψυχιατρικά-ψυχολογικά προβλήματα που είχα κι έπρεπε να καθίσω σπίτι, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνω ένα μπράβο στον εαυτό μου που καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι που είναι τόσο πολύ δύσκολο και έχει πρωταθλητισμό. Τριάντα χρόνια και περιμένουν κάποιοι τον Σεπτέμβριο για να πουν αν είσαι καλός ή κακός παρουσιαστής. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια».

Διαβάστε τη συνέχεςια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE