ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκάλεσε σύσκεψη για τα επεισόδια στο Τσίρειο η Δράκου: «Η αστυνομία έδρασε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της»

Συγκάλεσε σύσκεψη για τα επεισόδια στο Τσίρειο η Δράκου: «Η αστυνομία έδρασε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της»

Σύσκεψη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Τσίρειο συγκάλεσε η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, με σκοπό να μελετήσουν τα επόμενα βήματα για αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Sigma, «Μεσημέρι και Κάτι», η Υπ. Δικαιοσύνης ανέφερε ότι ήταν εικόνες ντροπής αυτές που είδαμε και τόνισε πως τα φαινόμενα βίας εάν δεν υπάρχει βούληση από όλους και δεν γίνει συλλογική προσπάθεια, δεν θα εκλείψουν.

Παράλληλα ανέφερε ότι όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί τονίζοντας πως αν δεν αντιμετωπιστεί συλλογικά το ζήτημα, δεν μπορεί η Αστυνομία να το αντιμετωπίσει μόνης της.

Την ίδια ώρα είπε πως τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων όσων ήταν εντός και εκτός γηπέδου και σημείωσε ότι ενήργησαν τάχιστα.

«Πιστεύω ότι η αστυνομία δρα και έδρασε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας επίσης πως όταν επιστρέψει από το ταξίδι που βρίσκεται στις Βρυξέλλες θα ενημερωθεί πλήρως για τα γεγονότα σε συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top